Lefkada Vintage Posters / 03 Τετάρτη σήμερα, η τελευταία του χρόνου που αύριο αποχωρεί οριστικά, και είναι η ώρα για τη δημοσίευση...

Illustrated Travel Posters / 03



Lefkada Vintage Posters / 03

Τετάρτη σήμερα, η τελευταία του χρόνου που αύριο αποχωρεί οριστικά, και είναι η ώρα για τη δημοσίευση του τρίτου (και τελευταίου προς το παρόν) ταξιδιωτικού πόστερ με θέματα από τη Λευκάδα. Το σημείο είναι γνωστό και πολυφωτογραφημένο, ηλιοβασίλεμα με θέα το ανοιχτό θέατρο (πρώην δημαρχείο). ‘Όπως και στις προηγούμενες συνθέσεις η αποτύπωση δεν είναι ακριβής ίσως, αλλά μεταφέρει θαρρώ την αίσθηση μιας στιγμής που όλοι έχουμε ζήσει. Στο προσκήνιο, βασικό σημείο εστίασης, ένα από τα πολλά θαλασσοπούλια που κατά καιρούς ομορφαίνουν τις βόλτες μας. 

Σύντομη ενημέρωση: και οι τρεις συνθέσεις είναι διαθέσιμες προς αγορά σε μια ποικιλία προϊόντων (πόστερ, καμβάδες, κάρτες, αυτοκόλλητα, σημειωματάρια, θήκες κτλ) στο RedBubble,  http://www.redbubble.com/people/fnk-creative/portfolio. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Να σας ευχαριστήσω τέλος ακόμα μία φορά για την ανταπόκριση και τα σχόλια, μια όμορφη έμμεση (ή και άμεση) επιβράβευση για την προσπάθεια. Και μια εκμυστήρευση: το καλύτερο δώρο το έλαβα από μιαν πεντάχρονη ανιψιά που στην αρχή αρνήθηκε πεισματικά και επίμονα να παραδεχθεί ότι αυτά τα “ζωγράφισε” ο θείος αλλά λίγο μετά κόλλησε τα πόστερ στον τοίχο του παιδικού της δωματίου.

0 σχόλια: