Illustrated Travel Posters / Blog 02. Τετάρτη σήμερα και συνέχεια στις μικρές εβδομαδιαίες ενημερώσεις για την την έκθεση “Εικονογραφημένη...

Illustrated Travel Posters / Blog 02.

Illustrated Travel Posters / Blog 02.

Τετάρτη σήμερα και συνέχεια στις μικρές εβδομαδιαίες ενημερώσεις για την την έκθεση “Εικονογραφημένη Ταξιδιωτική Αφίσα” (11-20 Ιουλίου).

Πρόοδος εργασιών, ωράριο λειτουργίας και κάτι ακόμα.

Με 20 μέρες να απομένουν για την έναρξη της έκθεσης η διαδικασία εκτύπωσης των αφισών έχει ήδη δρομολογηθεί ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και τα πρώτα δείγματα κορνίζας. Αν και η πρώτη μου σκέψη ήταν να αποφύγω ένα τόσο “κλασσικό” στήσιμο / παρουσίαση, τελικά πείστηκα πως μια λιτή και διακριτική κορνίζα ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για το επιλεγμένο τελικό μέγεθος εκτύπωσης. Δεν έχω ακόμα εντούτοις μια πλήρη και κυρίως χειροπιαστή εικόνα του τελικού αποτελέσματος οπότε θα επανέλθω με περισσότερα σε επόμενο post.

Ένα ακόμα από τα θέματα που με απασχολούσαν από τη στιγμή που παραχωρήθηκε ο εκθεσιακός χώρος ήταν αυτό του ωραρίου λειτουργίας. Μετά από προσεχτική σκέψη, προσπαθώντας ταυτόχρονα να συμβιβάσω τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέλοντας να υπάρχει ένα ευρύ και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας επέλεξα μια πεντάωρη ημερήσια λειτουργία με δύο ώρες το πρωί (11:00 με 13:00) και 3 βραδυνές (20:00-23:00) που θα μπορούσαν να παραταθούν το Σαββατοκύριακο και εφόσον υπάρχει λόγος.

Επειδή το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί με ευχαρίστηση θα δεχόμουν και τις δικές σας παρατηρήσεις - προτάσεις. Τα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Και κάτι τελευταίο. Μαζί με όλες τις υπόλοιπες προετοιμασίες, αυτές τις μέρες στήνεται και το συνοδευτικό έντυπο παρουσίασης της έκθεσης. Μικρό δείγμα του εντύπου δημοσιεύεται σήμερα εδώ.





“Εικονογραφημένη Ταξιδιωτική Αφίσα”
Λευκάδα 11-20 Ιουλίου / Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος”, Πλατεία Μαρκά.

0 σχόλια: