Illustrated Travel Posters / Blog 03. Τελευταία Τετάρτη του Ιουνίου σήμερα και μόλις δύο εβδομάδες έμειναν για την έναρξη της έκθεσης ...

Illustrated Travel Posters / Blog 03.

Illustrated Travel Posters / Blog 03.

Τελευταία Τετάρτη του Ιουνίου σήμερα και μόλις δύο εβδομάδες έμειναν για την έναρξη της έκθεσης “Εικονογραφημένη Ταξιδιωτική Αφίσα” (11 Ιουλίου). Η καθιερωμένη ενημέρωση για οτιδήποτε σχετικό είναι εδώ για μια ακόμα φορά.

// Πρόοδος εργασιών

Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε τελικά η διαδικασία εκτύπωσης των πόστερ. Λίγο πιο δίπλα από το γραφείο που γράφεται αυτό το post βρίσκονται προσεκτικά τακτοποιημένες οι 25 αφίσες μεγέθους 50x70 εκ. εκτυπωμένες με ολοζώντανα χρώματα σε glossy φωτογραφικό χαρτί 200gr. Ταυτόχρονα με τα πόστερ έφθασαν και τα πρώτα δείγματα κορνίζας, ενώ τώρα πια βρίσκονται στο δρόμο τους και οι υπόλοιπες. Το αποτέλεσμα από τις πρώτες δοκιμές που έκανα με έχει ενθουσιάσει και ελπίζω να σας αρέσει εξίσου όταν το δείτε από κοντά.

Το συνοδευτικό έντυπο της έκθεσης έχει σχεδόν τελειώσει και σύντομα θα πάρει και αυτό το δρόμο του για το τυπογραφείο ενώ τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν και τι επιπλέον υλικό μπορεί να συνοδεύει την έκθεση.


Η ενημέρωση της επόμενης Τετάρτης θα είναι η τελευταία πριν το ξεκίνημα καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία. Εύχομαι να μην σας κούρασα με τις συνεχόμενες δημοσιεύσεις και να περιμένετε την έκθεση με την ίδια προσμονή που την περιμένω και εγώ.


“Εικονογραφημένη Ταξιδιωτική Αφίσα”
Λευκάδα 11-20 Ιουλίου (Ώρες 11:00-13:00 & 20:00-23:00)
Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος”, Πλατεία Μαρκά.

0 σχόλια: