Illustrated Travel Posters / Blog 04. Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα έχει μείνει πλέον για την έκθεση “Εικονογραφημένη Ταξιδιωτικ...

Illustrated Travel Posters / Blog 04.



Illustrated Travel Posters / Blog 04.

Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα έχει μείνει πλέον για την έκθεση “Εικονογραφημένη Ταξιδιωτική Αφίσα” (11 Ιουλίου) και αυτό είναι το τελευταίο ενημερωτικό άρθρο πριν την έναρξη. Η έκθεση ανοίγει για το κοινό την ερχόμενη Τρίτη στις 8 το βράδυ. Μην ξεχάσετε να το γνωστοποιήσετε σε γνωστούς και φίλους, σας περιμένω όλους!

/ Πρόοδος εργασιών

Με τα εκθεσιακά πόστερ ήδη έτοιμα η εβδομάδα αυτή είναι αφιερωμένη στο συνοδευτικό υλικό. Η επίσημη αφίσα και τα έντυπα προγράμματος / παρουσίασης έχουν πάρει το δρόμο τους για το τυπογραφείο. Τις επόμενες ημέρες θα κάνουν την εμφάνιση τους σε επιλεγμένα σημεία* σε ολόκληρη την πόλη προς ενημέρωση των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού.

Τη Δευτέρα που πέρασε απεστάλη το δελτίο τύπου σχετικά με την έκθεση μαζί με το συνοδευτικό media kit. Με πολλή χαρά είδα ότι το σύνολο σχεδόν των παραληπτών έχει ήδη δημοσιεύσει την είδηση. Ευχαριστώ θερμά όλα τα τοπικά μέσα για την κοινοποίηση. Για όποιον θέλει να κατεβάσει το media kit (για χρήση διαδικτύου) ακολουθεί το σχετικό link:

https://www.dropbox.com/s/4rrhhehnmsu69c0/media-kit.zip?dl=0

* Αν εσείς έχετε ή γνωρίζετε κάποιο σημείο που μπορεί να φιλοξενήσει την αφίσα της έκθεσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να την προμηθευτείτε.


“Εικονογραφημένη Ταξιδιωτική Αφίσα”
Λευκάδα 11-20 Ιουλίου (Ώρες 11:00-13:00 & 20:00-23:00)

Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος”, Πλατεία Μαρκά.

0 σχόλια: