Την προηγούμενη εβδομάδα είχα υποσχεθεί, και πίστευα μα την αλήθεια πως θα τα καταφέρω, να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από την έκθε...

Illustrated Travel Posters / Exhibition Guestbook


Την προηγούμενη εβδομάδα είχα υποσχεθεί, και πίστευα μα την αλήθεια πως θα τα καταφέρω, να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από την έκθεση. Αυτό που δεν υπολόγισα σωστά είναι το πόσο πολλά ήθελα τελικά να γράψω και πόσο λίγος είναι ο διαθέσιμος χρόνος (ιδίως αυτή την εποχή).
Αυτό που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα λοιπόν, είναι μερικoύς από τους αριθμούς της έκθεσης που με γέμισαν χαρά και περηφάνια καθώς και τις εντυπώσεις των ανθρώπων που με τίμησαν αφήνοντας το σχόλιο τους στο βιβλίο επισκεπτών.
Η έκθεση Εικονογραφημένης Ταξιδιωτικής Αφίσας διήρκεσε 10 ημέρες. Έμεινε ανοιχτή για το κοινό κάτι περισσότερο από 50 ώρες και την επισκέφθηκαν περίπου 400 άτομα κάθε ηλικίας, από βρέφη στην αγκαλιά των γονιών τους μέχρι παππούδες και γιαγιάδες. Εκτέθηκαν 25 έργα από 16 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, μοιράστηκαν πάνω από 100 μονόφυλλα προγράμματα, 30 πολυσέλιδοι οδηγοί, 150 αναμνηστικές καρτ-ποστάλ, 80 σελίδες για επιχρωματισμό και μερικές εκατοντάδες καραμέλες 
Είχα τη χαρά να υποδεχθώ φίλους και γνωστούς, ανθρώπους από την Λευκάδα, κάθε γωνιά της Ελλάδας και 13 συνολικά ακόμα χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Φινλανδία, Ρωσία, Βουλγαρία, Τουρκία, Καζακστάν, Κίνα και Νότια Κορέα. Πολλοί από αυτούς άφησαν το μήνυμα τους στο βιβλίο επισκέπτη, γεμίζοντας έτσι 25 σελίδες και χαρίζοντας μου μαζί με το χαμόγελο τους το πιο πολύτιμο δώρο. Τους ευχαριστώ, και σας ευχαριστώ όλους θερμά.
Υ.Γ. Ανανεώνω την υπόσχεσή μου (για τις αναλυτικές μου εντυπώσεις) για το Φθινόπωρο πια. Όπως και κάθε χρόνο, τον Αύγουστο η FNK θα είναι κοντά σας μόνο με τις καλοκαιρινές μας ευχές και το project των αποφθεγμάτων. Εσείς ωστόσο μπορείτε να μεταφέρετε τις δικές σας εντυπώσεις από τώρα, εδώ ή σε προσωπικά μηνύματα.

0 σχόλια: