Σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την ώρα που η έκθεση Εικονογραφημένης Ταξιδιωτικής Αφίσας άνοιξε για το κοινό. Μια εβδομάδα με ...

Illustrated Travel Postes / Exhibition Booklet



Σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την ώρα που η έκθεση Εικονογραφημένης Ταξιδιωτικής Αφίσας άνοιξε για το κοινό.
Μια εβδομάδα με πολλά χαμόγελα, όμορφες και ξεχωριστές μικρές στιγμές, νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Σε αυτό το διάστημα είχα τη χαρά να υποδεχθώ περισσότερους από 300 επισκέπτες, ντόπιους αλλά και από κάθε γωνιά του κόσμου, να συνομιλήσω με πολλούς από αυτούς, να ανταλλάξω απόψεις και να ψηλαφίσω την απήχηση της δουλειάς στον απλό θεατή.
Ευχάριστη, καθημερινή σχεδόν, έκπληξη ο ενθουσιασμός του εκάστοτε επισκέπτη για κάποιο συγκεκριμένο έργο και τα επιλεγμένα σημεία εστίασης στις συνθέσεις. Για κάποιους τα χρώματα, για κάποιους μια μικρή -ασήμαντη σχεδόν- λεπτομέρεια, για άλλους η ανάμνηση του σημείου που απεικονίζεται, για τους περισσότερους ίσως το ξάφνιασμα της διαφορετικής προσέγγισης.
Μένουν ακόμα τρεις ημέρες, και με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθώ όλους όσους δεν πρόλαβαν ή δεν έτυχε ακόμα να περάσουν μια βόλτα από την Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος”, στο Μαρκά. Για τους φίλους που βρίσκονται μακριά δημοσιεύεται σήμερα το φυλλάδιο της έκθεσης με το σύνολο των έργων που παρουσιάζονται.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Ιουλίου. Οι ώρες κοινού είναι 11:00-13:00 και 20:00-23:00.

0 σχόλια: